Over

“De drijfveer achter MiDee”

Ik ben Marijke, 30 jaar en woonachtig in Zoersel. Als opleiding heb ik “Publiciteit en illustratie” gevolgd, dit omvat alle aspecten van het grafisch ontwerp. Bij een drukkerij/printshop en bij een allround design & reclamebureau heb ik veel ervaring op gedaan.  Ik blink uit in het maken van illustraties en in letterkunde (typografie). Helaas kan ik geen websites bouwen, dit vind ik zelf erg jammer.

Oorspronkelijk ontwierp ik op de Adobe Creative Suite programma’s, maar ik ben nu sinds een jaar bezig met een studie van ProCreate en Vectornator op mijn Apple iPad Pro, in combinatie met mijn Apple Pencil. 

Ik ben heel blij met de nieuwe methode van werken op mijn iPad Pro en streef ernaar om hier een expert in te worden. Ik wil altijd het maximale uit mijn kunnen halen en dat vertaalt zich in een hele goede werk-drive en doorzettingsvermogen. 

Ik vind het erg leuk om samen met de klant tot een prachtig eindresultaat te komen. Ik hou ook heel erg van een goede input van de klant, zoals kleine schetsen, een (mondelinge) beschrijving van het idee, etc. 

Ik sta altijd open voor vragen en kijk uit naar een samenwerking met u!